måndag 24 augusti 2015

Så energilös..

Jag har varit lite irriterad i ena ögat och svängde förbi en ögonspecialist på eftermiddagen som först sa att allt såg bra ut. Sen sa han att jag hade börjat få s k efterstarr från starroperationen för tre-fyra år sen. Men det kunde man fixa och skjuta bort och sen kommer det aldrig tillbaka. Ok...så när bör man agera på det? Det kan vi göra i dag säger han, jag har en patient först men om två minuter så. Så han lasrade bort det i en liten minioperation. Så bra. kändes knappt. Men pupillförstoringsdropparna gjorde att cyklingen i solen från Sophiahemmet till F4L var en utmaning. Totalbländad!

Hur som helst hoppas jag att det var den historien som gjorde att jag var helt tömd på energi på träningen. Vi säger det.

A1. Front Squat 3 x 3 reps @30×2
Körde på 55 kg. Det gick bra.
A2.  One arm hang with scapular depression and release technique 3 x 5 reps alternating right and left side slowly. If really difficult use two hands. No max effort.
B. 3 Rounds of:
21 Chest to Bar /Pull-ups
15 Hang Power Clean 60/40kg
9 Front Squat 60/40kg
6 Shoulder to Over head 60/40kg
Time cap 12min
Fast vi fick tidsgräns 10 min. Jag skalade till ringrodd i stället för pullups och körde bara på 30 kg. Ändå hann jag bara två varv, 21 roddar och 5 HPC. 
i morgon vila från träning. Sticker till Skåne i stället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar