torsdag 30 juni 2016

Sista tre passen innan semester!

I måndags, ryckträning med David som avslutades med lite stöt och halva pullups. Kul - känns tråkigt att inte ryckträna så här på flera vcckor, är verkligen kul att foka på det nu.

Tisdag, kaotisk gruppträning på F4L. Pga sommarschemat är det bara ett pass per dag så i stället för 12 var vi 16 stycken på ett pass där man skulle ha varsin stång. Så Niklas fick styra om till teamwod i stället. Det funkade väl men jag hade såklart hellre kört mer fokat eftersom det i princip bara var ryck där också. Hade 27,5 kg på stången i stället för 30 i woden för att det skulle passa oss båda. Jag fick till totalt tre varv av 9 ryck och 12 laterala burpees.

I dag, kul gruppträning. Vi var för många i dag också men körde olika starttider på 100 DUs, 80 wallballs, 60 marklyft 50 kg och sen min skalning = 20 armhävningar och 6 halva pullups i stället för 40 handstående pushups och 20 muscle ups.

Nu blir det ingen träning på en dryg vecka! Huva, mest bilåkande i stället. Men snart landar jag i Hendaye i några veckor och där finns såklart CF Hendaye så då ordnar sig det mesta :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar