tisdag 9 augusti 2011

Frontsquats-slarvare

PT-träning med , som vanligt, lite plus och lite minus. Först frivändningar och splitjerks, därefter frontsquats varvat med pulllups.

Plus;
  • Lyckades få till en pullup med det röda, absolut tunnaste gummibandet. Det närmar sig...
  • Träning med frivändningar kändes inte fullt lika blockerad. Jag lyckades helt undvika meningar som började med "jag kan inte....." o dyl.
  • Det var nästan skoj att träna frontsquats.
Minus;
  • Var nästan på väg att frivända 55 kg men missade återigen. För långsam. Gick inte ner under stången.
  • Totalslarvade på väg upp från en frontsquat med att få in höften under stången och bröstryggen sa ifrån rätt ordentligt. Känns fortfarande men det är ingen skarp smärta så det ska nog ge sig på någon dag. Efter det gick det ju inte att försöka ta något rekord...

Den avslutande cirkeln;

20 pushjerks 30 kg
10 double unders
15 PJ
20 DU
10 PJ
30 DU
5 PJ
40 DU

Tid 5,36 min

Det absolut svåraste var att köra pushjerksen obrutna (lyckades inte helt med det) -  jag blev så trött i armarna att det var svårt att låsa ut...med bättre fokus på teknik (fram med huvudet etc) gick det mycket bättre. Ganska osmart att, när man blir trött, fokusera mindre på tekniken kan tyckas men det är liksom det som på nåt sätt händer. Då är det bra att ha en PT som står bredvid och definitivt inte släpper fokus för en sekund :-) Trötta handleder sista hopprepsvarvet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar