söndag 14 september 2014

Teamwod - woohoo!!

Har varit halvrisig sen i torsdags, hostat lite och haft lite infektionskänningar. Men eftersom jag är CrossFitMalle blir jag aldrig riktigt sjuk så efter två dagars vila gick det ju alldeles utmärkt att köra ett pass i dag!

Jag hade bokat Teamwod på Solid med Jempa. Först fyra minuters rodd i drygt 2 minuters tempo, sen lite annan uppvärmning och sen woden - två och två, en jobbar och en vilar:

10 varv av: 
  • 20 PU
  • 20 PP 30 kg 
  • 20 boxhopp 
  • 20 laterala burpees 
Totalt skulle paret alltså göra 20 av varje övning per varv. Pullups körde vi 5 var i taget (undertecknad definitivt med gummiband, Jempa med fantastiska kippade svingar), övriga övningar körde vi 10 var i sträck. Det gick lååångt över förväntan - PP var lättast, nästan som vila, kändes så bra! Till och med laterala burpees funkade för ovanlighetens skull. Tidsgräns 30 minuter så vi hann ju inte med 10 varv men 7 hann vi med. Exakt. 

Så kul! Både att träna tillsammans och att köra grupp. Förhoppningsvis blir det detta varannan söndag nu. Längtar längtar längtar tills jag för börja på det nya gymet. December är senaste prognosen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar