torsdag 18 juli 2019

Semester :-)

Sista veckan innan semestern fick jag träningspass av David planerat efter ett inköp av byggbart hantelset. Sen två vanliga pass på Sats.

Sen har vi åkt bil utav h-vete! Trodde att det skulle innebära noll träning MEN eftersom vi, efter två dagars megakörning, landade i Alba för en massa besök på vingårdar ink en massa vininköp innebar nästkommande vecka trappträningar med vinlådor en masse! Med undantag för en natt i Neapel bodde vi på varje ort flera trappor upp där vi, förutom packning och resväskor, fick bära 23 vinlådor både uppför och nerför. Siena kändes tuffast innan vi kom till Maiori på Amalfikusten...stentrapporna från hell!!! Det var ”tre trappor upp” men innebar sju delar av höga och djupa trappor om och om och om igen. Störda som vi är repeterade vi för varandra när vi möttes i trapporna under uppbärningen vilken tur vi hade som fick denna träning :-)

Nu är vi i Tropea. En turistfälla men det gör ingenting eftersom vi bor (tre trappor upp) några hundra meter utanför centrum med en megastor takterass som går som ett L runt huset och där hänger vi mest. Det går till exempel att träna där med sina hantlar. Det går också att gå ner till beachen via en massa, massa trappor.

Började röra på mig mer genomtänkt i måndags då jag fuskade mig igenom semesterpass nr 1. Fick träningsvärk, yes! Fuskade mig igenom pass nr 2 i går. Och i dag sprang jag (eller, alltså, 1 minut spring/1 minut gång) fem kilometer längs havet. Just nu inbillar jag mig att jag ska träna varje dag från och med nu och alltså springa varannan dag och köra hantelträning varannan dag, det är ju bra med höga ambitioner!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar