onsdag 25 juli 2018

Bikramträning i Frankrike

Nej, bloggandet har verkligen blivit underprioriterat, inte ett inlägg på en månad. Det här blir inte en dokumentation av alla pass men sen sist har jag:

Vecka 26: Tränat 2 ggr med David
Vecka 27: Inte tränat alls
Vecka 28: En löprunda plus tre träningar på CrossFit Agde
Vecka 29: En minilöprunda på typ 2,5 km, vi reste runt hela veckan och bytte stad och hotell varje dag så det var som det var. Bar en väldig massa vinkartonger :-)
Denna vecka hittills: Två träningar på CF Agde

Ojämnt kan man lugnt säga. Nu är jag iaf på samma plats ända till nästa lördag så det kommer att bli fyra pass till. Det är stängt på söndagar så jag kör måndag, onsdag och fredag. Det är så varmt i lokalen att det går att vrida ur kläderna efteråt! Har haft svårt som f-n att fokusera och inte schabbla bort lyften så inför i dag kollade jag på en massa youtube-filmer på frivändningar och påminde mig om att jag såklart klarar av en massa vändningar på 45 utan problem. Det gjorde att det gick mycket bättre faktiskt. Tre bra per varv första sex, sen missade jag en på varv sju och gjorde bara två de sista tre...dör av kraftlöshet i denna värme! 

En sak som är bra är att det finns en cykel här, sisådär bra och väldigt lite luft men det går att cykla de tre kilometrarna till gymet så man slipper hålla på och köra bilen. 

Nu är det dags att dra till beachen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar