söndag 14 oktober 2018

Massrapportering

Måndag 1 okt: Yoga, Hot mojo

Tisdag 2 okt: Davidträning.

Torsdag 3 okt: Tokhalka på morgonen nerför Slussenbacken mot Skeppsbron, cykeln och jag i backen och bra test av min Hövding. Förutom blåmärken, skrapningar och tumstukningar gick det ju bra men jag kunde inte träna den kvällen så det blev vila då och även över helgen eftersom jag var i Paris fredag-söndag.

Tisdag 9 okt: Davidträning när jag bland annat slog in stången i storskorpan under höger knä så det började vara infektera sig dagarna efter. Roligast var (som alltid) att frivända. Jag har för mig att det var treor på 50 kg.

Fredag 12 okt: Halv träning. Körde frivändningar från häng, back squats, gummibandspullups och hollow. Har så extremt svårt att motivera mig när jag är begränsad (här var det högerknät som gjorde att det inte gick att göra split squats eller frivändningar från golv).

I dag: Eftersom jag har ett lopp kvar att ”springa” i år, nästa helg, så körde jag en runda på ca 7,5 km m 2/1 intervaller runt Riddarfjärden i fantastiskt väder. Första två kilometrarna kändes vänster häl men det gick över. Hoppas det inte kommer tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar